Esittely

Asukkaat

Hoitajat

Muu toiminta

Tuhat ja yksi tarinaa - hevosista

Mä en todellakaan arvannut, että se mulle kaikista tärkein löytyisi vielä pienestä Räpäkön mökkikunnasta. En mä edes tiennyt ennen, mikä oli Räpäkkö. Eikä se mitä mä löysin ollut mies: se oli punaisia rakennuksia ja kimmeltävää järvivettä, se oli Leijonalaakso. Sinne mä muutin, nopeammin kuin mä kykenin itsekään käsittämään. Yhtäkkiä mulla oli oma talli, joka odotti elämää. Mun jo teininä saama unelma oli vihdoin totta.

Leijonalaaksosta tuli helposti paikka, jonne kaikki olivat tervetulleita. Mä sujahdin Räpäkön maailmaan vikkelään. Täällä kaikki tuntee kaikki eikä kauppareissulla voi käydä salaa tuttuja tapaamatta. "Leijonalaakso, siellä epätavallinen on ihan normaalia", hörähtelivät eläkeikäiset miehet kylän puiston penkeillä. Ajan kuluessa Leijonalaakso juurtui osaksi Räpäkköä ja laajeni suunnasta toiseen. Nykyään se kattaakin jo neljä tallia, kaksi maneesia ja kolme kenttää. Meillä on muutenkin loistavat mahdollisuudet harrastaa. Tarjoamme laajan hoitaja- ja tuntitoiminnan, jonka tavoitteena on kehittää sinua hevosihmisenä kuten haluat, oli kyse sitten hoitamisesta tai ratsastuksesta. Hoitajia otetaan kaikille tuntihevosille, joita omistamme yli kaksikymmentä.

Olipa kerran siis punatukkainen nainen, joka oli nähnyt maailmaa ja seikkaillut. Taustalla oli aina yksi jääräpäinen haave: ollappa joskus oma ratsastuskoulu. Sitä kohti punatukkainen nainen teki töitä ja lopulta osti itselleen Leijonalaakson, josta tuli niin paljon enemmän kuin punatukkainen nainen koskaan pystyi kuvittelemaankaan. Leijonalaaksosta tuli koti paitsi punatukkaiselle naiselle, myös monelle sen kävijälle. Tarina ei kuitenkaan ole vielä ohi vaan edessä on monia uusia seikkaluja.

Haluatko sinä auttaa kirjoittamaan tarinamme loppuun?

Jewell

VRL-08085, leijonalaakso@gmail.com

Leijonalaakson toiminnan keskipiste on foorumi, josta löydät niin haut, tapahtumat kuin päiväkirjatkin.

Foorumille!

Kirjoita vieraskirjaan"Keltaisen pölyharjan liike vaalealla karvalla sai komean pölypilven aikaiseksi suomenhevosen kyljellä. Ruuna seisoi kiltisti paikallaan ja käänsi aina silloin tällöin päänsä muhun päin, kuin kysyäkseen kuka mä olen ja mitä mä touhuan sen karsinassa. Severi ei kuitenkaan vaikuttanut aggressiiviselta tai kyllästyneeltä, päinvastoin - se tuntui olevan uudesta vieraasta innoissaan ja kuunteli tarkkaan mitä mä sille puhelin. "

- Adrian
Severin päiväkirja, 02.06.2017


Kaiken © Jewell

Jossei toisin mainita

Virtuaalitalli

A Sim-game stable

Yhteystiedot

VRL-08085 ♣ leijonalaakso[at]gmail.com

Sivun alkuun

Tallin otsikko on linkki etusivulle.

Suosittelemme

Virtuaaliwiki
Susikallio
Runoranta
Jukola
Kaarnakuru


Hostista kiitos Laura K.!