Tervetuloa Seagroveen!

Englannin Sevenoaksin kaupunkiin muuttanut Nevesin perhe rakennutti uuden hulppean kotitalonsa ympärille yhtä hulppeat tilat lukuisille hevosilleen ja jättivät taakseen pienemmät tilansa Keswickin laitamille. Uuteen kaupunkiin muutto mahdollisti isompien tilojen rakentamisen ja yhtenä suurena plussana matkat kansainvälisille kilpakentille lyhenivät. Nyt koko perheen voimin pyörii reilu 20 hevosen tila jossa he voivat toteuttaa unelmansa kilpailemisen ohella laadukkaiden este- ja kenttähevosten kasvattajina.

Hevosten kasvatus on Seagrovessa pienimuotoista eikä kasvatteja synny kuin harvakseltaan. Jokaisen syntyvän varsan vanhemmat on valittu huolella jotta ne täydentäisivät toistensa puutteita mahdollisimman hyvin. Tämän lisäksi tiloissa järjestetään satunnaisesti kilpailuja, sekä maahantuodaan isojen luokkien kilpahevosia myyntiin. Perhe omistaa myös hevosten rehuja myyvän liikkeen Nimen.

Mikäli olet kiinnostunut lukemaan toiminnasta tarkemmin, suosittelen selaamaan sivuja ja jos haluat ottaa yhteyttä omistajaan, niin suosittelemme yhteydenottoa sähköpostitse.

Sinut tervetulleeksi toivottaa
Ellen, Amelie ja Adelaide Neves
Lianna - VRL-05175
keskusta - sähköposti

Tallin sijainti
Burdett Boulevard Street 9
Burdett Boulevard
Sevenoaks, England