Tervetuloa Lupsakan Suomenhevosiin!


© Cherie, CC BY-NC 2.0

Minuun saa yhteyden Keskustan chatissa tai sähköpostilla.
Jos pidät tallista, äänestäthän.

Koulut oli käyty ja mietin ahkerasti tulevaisuudensuunnitelmiani. Halusimme muuttaa pois kaupungin vilinästä, vaikkakaan tarkoituksena ei ollut muuttaa ihan täysin maaseudulle. Hieman haaveilin kuitenkin omasta pienestä tallista, jossa silloinen suomenhevostammani Minttu olisi saanut asustella. Ehkäpä jokunen poni ja vuohi myös

Suunnitelmat saivat ihan uutta puhtia, kun erään iltavuoron jälkeen sain tiedon, että olin saanut perintöä. Isotätini oli kuollut jo jokin aika sitten, mutta jaossa oli ilmeisesti ollut ongelmia. Minä sain kuitenkin melkoisen siivun tädin omaisuudesta, enkä ensin oikein tiennyt mitä tehdä sillä kaikella rahalla.

Eräänä kesäisenä iltapäivänä olin juuri tullut maastolenkiltä takaisin tallille, kun kuulin puolella korvalla myytävästä olevasta hevostilasta jossain Tampereen nurkilla. Kiinnostukseni heräsi luvattoman nopeasti ja päädyin koputtelemaan puhuneen naisen olkapäätä. Hän antoi minulle auliisti lisätietoja sekä puhelinnumeron, josta sain vielä enemmän lisätietoja. Ja niin me päädyimme keskelle kauneinta suomalaista maisemaa kauneimpien suomalaisten hevosten kanssa.

Lupsakan Suomenhevoset on virtuaalitalli, joka on aiemmin toiminut nimellä Peikkola, mutta perusteellisen remontin myötä myös nimen oli syytä uudistua. Lupsakassa kasvatetaan suomenhevosia tavoitteellisesti, mutta rakkaudella. Hevosmäärä pyritään pitämään niin pienenä, että yhtäkään hevosta ei unohdeta tai käsitellä sille sopimattomalla tavalla. Jokainen hevosemme on yksilö ja oma persoonansa, mikä saa näkyä tallin arjessa.

Hevosemme ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta yleispainotteisia, joten niillä kilpaillaan kolmea lajia. Tämä tuo mielestämme hyvin esiin suomenhevosen monipuolisuuden ja mahdollistaa myös kasvateille erilaiset urapolut. Kilpailun lisäksi siis keskitymme suomenhevosten jalostukseen, josta voi lukea enemmän kasvatus-sivulta. Meillä Lupsakassa järjestetään myös satunnaisesti este-, koulu- ja kenttäratsastuskilpailuja. Muutkaan aktiviteetit eivät ole poissuljettuja, idealamppu saattaa joskus syttyä luvattoman kirkkaasti.

♡ Milma VRL-14149

Ulkoasu © Lupsakan Suomenhevoset 2019, Ulkoasun kuva © Vapaasti by AK, Tämä on virtuaalitalli - This is a sim game stable