Thrillium

Toiminta

Thrilliumin pääpaino on omien hevosten kisauksessa ja siitostoiminnassa. Satunnaisesti tallilla järjestetään kisoja, joihin meiltä löytyykin hyvät puitteet. Tarjoamme myös pyynnöstä muun muassa ratsutusta, valmennuksia, laidunpaikkoja sekä siitostammoille tallipaikkoja astutuksesta varsan vieroitukseen saakka.

Kasvatus

Thrilliumissa syntyy varsoja silloin tällöin, kun tammat ovat valmiita pitämään taukoa kisauksesta tai treenaamisesta. Useimmiten varsat tulevat myyntiin ja tammoista voikin tiedustella varsoja jo etukäteen haluamansa orin kanssa. Tilausvarsoja voi kysellä sähköpostin kautta. Myyntiehdot ja kasvattilistauksen löydät täältä.

Kilpaileminen

Tallilla järjestetään kisoja satunnaisesti, lähinnä silloin, kun oma nuorisomme alkaa kaipaamaan kisakokemusta ja helpoin tapa alkaa totuttamaan nuoria kisoihin ja ihmishälinään on tietenkin omissa tutuissa tiloissa. Kisamme ovat Virtuaalisen ratsastajainliiton alaisia ja kisakutsut löydät heidän kalenteristaan. Emme itse pidä listausta kisoistamme.

Tiloissamme järjestää kilpailuita satunnaisesti muutkin, sillä kaksi maneesiamme, derbykenttämme ja maastoesteratamme tarjoavat tähän hyvät puitteet. Koska meillä on tilat este-, koulu- sekä maastoestekisoille, niin yleensä tallillamme pidetäänkin näistä yhdistettyjä kenttäkisoja. Talliamme saa lainata ERJ, KRJ ja KERJ kisoihin vapaasti tunnuksella THRI9578.

Hevosten ratsutus & valmennukset

Thrilliumissa meillä on aivan mahtavaa osaamista, sillä työntekijämme ovat aivan omaa luokkaansa. Päätallin tallimestarillamme Friedalla on hevoskokemusta jo yli 30 vuotta ja hän on päävastuussa hevosten hoidosta. Pikkutallissa tallimestarina on Anke, joka on myös hevoshierojaksi kouluttautunut - näin ollen hevoset saavat lihashuoltoakin aina tarpeen mukaan. Hevostenhoitajamme Carla on valmistunut vasta muutama vuosi sitten ammattiin, mutta käsittelee hevosia äärettömän hyvin ja pitää huolen siitä, että talli on aina tiptop. Ratsuttajamme Emmaline käy tallilla 3-4 kertaa viikossa ja pääasiassa ratsastaa läpi nuorisoa. Pystymme ottamaan tallillemme myös muiden hevosia ratsutettavaksi riippuen vapaiden karsinoiden määrästä. Tällä hetkellä ratsutettaville on kaksi vapaata paikkaa.

Valmennus puolesta vastaa Veera, joka valmentaa sekä Thrilliumin tiluksilla, että kutsusta omilla tiluksillanne. Veera valmentaa este-, koulu- ja maastoesteratsastuksessa ratsukoita, joilla on jo hyvä pohja allaan - alkeistunteja emme pidä.

Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.

© VRL-01317 2016