Pyökkipolku

Tervetuloa tutustumaan Pyökkipolkuun

Pyökkipolku on vuoden 2020 alussa toimintansa startannut pieni maalaistalli. Tallimme sijaistee Päijät-Hämeessä, koivukujan päässä. Pyökkejä meillä ei ole lähimaillakaan, mutta tilalla on ennen asunut mies, jonka sukunimi oli Pyökki. Paikka tunnettiinkin nimellä Pyökin tila, josta emme halunneet täysin luopua. Muokkasimme nimen vain muotoon Pyökkipolku, jotta ihmiset ymmärsivät, että valta tilalla on vaihtunut.

Talliltamme löytyy pieni neljän karsinan talli ja pihatto, johon mahtuu kuusi asukasta. Kaikki tammamme asuvat ympäri vuotisesti pihatossa ja pojat viettävät yöt karsinoissa, ruunat siirtotallissa. Vaikka tallimme on pieni, löytyy sieltä kunnollinen pesukarsina, säilytystilaa ja WC. Lisäksi rehuhuoneessa on mahdollisuus pitää taukoa kahvia juoden ja eväitä syöden.

Tallillamme on pieni muotoista kasvatus- ja kisatoimintaa. Kasvatusnimeä tallilla ei ole vielä täysin lyöty lukkoon, vaan aika tulee tämän näyttämään. Kisoja järjestämme ulkokentällämme, sillä maneesia meiltä ei löydy.

Tervetulleeksi sinut toivottaa Veera R. VRL-10735

Karsina-asukit

+

Riku

nvh-o. PP's Vigrid
Karsinassa C

+

Kurri

isl-o. Birkir frá Jón
Karsinassa D

+

Vili

fwb-o. Iwillthinkaboutit Thrill
Karsinassa A

+

Tami

fri-o. PP's Tamkje
Karsinassa B

Pihattoasukit

+

Vinku

isl-t. Von frá Ponipallero

+

Dessa

she-t. Ponipalleron Odessa

+

Pella

sh-t. Ponipalleron Kassiopeia

+

Fauni

gr-t. Ponipalleron Fauni

+

Julle

fri-t. Juwiel van Khim

+

Lena

austr-t. Crampton Schuffelen

Tilusten esittely

1. Pihatto
2. Rehuhuone / taukotila
3. Varustehuone
4. Kuivaushuone / WC
5. Pesu-/hoitokarsina
6. Tarvikevarasto
7. Kuivikkeet ja heinät
8. Lantala

Muut eläimet

Hevosten lisäksi meillä asuu kissoja, kanoja, kaneja ja poro. Veera pitää myös koiria, jotka löytyvät omasta kennelistään - kennel Kernas. Muille eläimille on tehty oma sivu, jolle pääset klikkaamalla vieressä olevaa Mandy-kissan kuvaa.

Kissoihin saatat törmätä tallinkin puolella, sillä ne kuljeksivat tiluksillamme vapaana. Muihin eläimiin voit käydä tutustumassa pihapiiristä löytyvässä vanhassa navetassa. Porollamme on aivan oma pihattoratkaisu navetan päässä, joten sen saatat nähdä jo tallin ovelta katsoessasi.

Virtuaalitalli  |  virtuaalihevonen
Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja  |  Ulkoasun kuva © Milja  |  Hevoslistaus © Pilvimarja