Ponipallero

otsikkokuva otsikkokuva

Toiminta

Toimintamme on painottunut hevosten kasvatukseen ja maastoestekisojen järjestämiseen. Pidämme myös kahtena päivänä viikossa hevosillamme ratsastustunteja vakiokävijöillemme. Toimintamme rullaa hyvin paljon omalla painollaan ja mitään ei tehdä hammasta purren.

Kasvattilistasta näet kaikki Ponipallerossa syntyneet hevoset. Vuosina 2010-2012 syntyneet, ovat Mirken (VRL-10423) kasvatteja, ja vuodesta 2013 eteenpäin minun kasvatteja, joihin pätee seuraavat myyntiohjeet ja -ehdot.

Myyntiehdot

-Kasvatin sivut ilmoitetaan 2 viikon kuluessa tai viimeistään silloin, kun kasvatin on määrä syntyä. Sivut voi ilmoittaa Keskustan chatissa tai sähköpostiin virtuaaliveera@gmail.com
-Sivuille merkitään kasvattajaksi Ponipallero, linkin kera. Jos tahtoo voi sivuilla mainita myös kasvattajana Veera R. (VRL-10735), Ponipallero-linkin lisäksi.
-Kasvatti rekisteröidään VRL:n hevosrekisteriin. Kasvattajanimeksi PP's, Ponipalleron tai frá Ponipallero. Kasvattajaksi merkitään PONI4486, syntymämaata ei ole pakko merkitä, mutta se on Suomi.
-Jos kasvatin sivut katoavat ja omistajaa ei saada kiinni kuukauden sisällä, on minulla oikeus ottaa kasvattini takaisin (mutta harvoin sen teen).
-Kasvattia olisi suotavaa tarjota ensiksi takaisin minulle
-Sivujen toivotaan säilyvän netissä, muistosivut tulee tallentaa Internet Archive: Wayback Machinella