Toiminta

Kasvatus

Tällä hetkellä meillä ei ole muuta kuin kasvatustoimintaa.
Kasvattilistasta näet kaikki Ponipallerossa syntyneet hevoset. Vuosina 2010-2012 syntyneet, ovat Mirken (VRL-10423) kasvatteja, ja vuodesta 2013 eteenpäin minun kasvatteja, joihin pätee seuraavat myyntiohjeet ja -ehdot.

Myyntiehdot

-Kasvatin sivut ilmoitetaan 2 viikon kuluessa tai viimeistään silloin, kun kasvatin on määrä syntyä. Sivut voi ilmoittaa Keskustan chatissa tai sähköpostiin virtuaaliveera@gmail.com
-Sivuille merkitään kasvattajaksi Ponipallero, linkin kera. Jos tahtoo voi sivuilla mainita myös kasvattajana Veera R. (VRL-10735), Ponipallero-linkin lisäksi.
-Kasvatti rekisteröidään VRL:n hevosrekisteriin. Kasvattajanimeksi PP's, Ponipalleron tai frá Ponipallero. Kasvattajaksi merkitään PONI4486, syntymämaata ei ole pakko merkitä, mutta se on Suomi.
-Jos kasvatin sivut katoavat ja omistajaa ei saada kiinni kuukauden sisällä, on minulla oikeus ottaa kasvattini takaisin (mutta harvoin sen teen).
-Kasvattia olisi suotavaa tarjota ensiksi takaisin minulle
-Sivujen toivotaan säilyvän netissä, muistosivut tulee tallentaa Internet Archive: Wayback Machinella

Ulkoasu © 2014 Hirnaus | Ulkoasun kuvat © Emmi N., VRL-04000, Ei halua nimeään mainittavan | Kaiken muun ellei toisin mainita © Ponipallero