Ponipallero

Adinan Mandy

iso hevosen kuva
Virallinen nimi Adinan Mandy Rotu Kissa
Sukupuoli naaras Syntymäpäivä 04.07.2018
Kasvattaja Adina Omistaja Veera R. (VRL-10735)

Luonne

Mandy on äärettömän huomionkipeä ja se on aina siellä missä ihmiset. Mandy heittäytyy makaamaan kaikkien ihmisten eteen rapsuteltavaksi ja jos se ei saa rapsutuksia, se pyrkii kiipeämään ylemmäs, jotta se huomattaisiin. Mandy on äärettömän perso ruualle ja se yleensä huutaakin raksuämpärin vierellä niin kauan, että ihminen sille antaa ruokaa. Huudosta päätellen voisi luulla, että sitä on nälässä pidetty - maha paljastaa kuitenkin totuuden..

Suku

i. ORANGE Puma
maatiaiskissa, harmaa
ii. Luxemburg Loras
norjalainen metsäkissa, hopeanharmaa
iii. Colomn
iie. Vateux Mairé
ie. Kings Watership R
maatiainen, valkopeessinharmaankirjava
iei. Jellona
iee. Kings Happy R
maatiainen, harmaanraidallinen
e. Adinan Mindy
maatiaiskissa, kilpikonna
ei. tuntematon
maatiaiskissa
eii.
eie.
ee. Pumpuli
norjalainen metsäkissa
eei.
eee.

ieei. Callention Carlsberg maatiainen, harmaa
ieee. Viiwi Via maatiainen

ieeei. Onnimanni maatiainen, valkoinen
ieee. Viirumamma maatiainen, musta

Päiväkirja

04.07.2018 - Kesä on kreisi
Kissat tulevat vain lisääntymään Ponipalleron tiluksilla, sillä tänään sain Jannicalta soiton, että Puuman ja Mindin pennut olivat syntyneet. Olin jo ennnen pentujen syntymää lupautunut tästä pennun ottamaan ja pitihän se lupaus pitää! Tämän pennun kohdalla olin jo etukäteen päättänyt, että naaras on saatava - ison kollin lötjäkkeen lisäksi tarvitaan jokin siro ja diivamainen kissaeläin!

01.12.2018 - Tänään grillataan
Tallilla pidettiin tänään aikaistetut pikkujoulut. Mandy kiehnäsi makkaranpaistajien jaloissa koko ajan ja taisi sille sieltä jotain murusia tippuakin, kun niin kauan jaksoi vieressä kytätä. Hieman oli paistajilla vahtimista kissassa, ettei se loikannut grillin sisään joka kerta, kun luukku avattiin.. Ei se ehkä olekaan niin fiksu kuin olen ajatellut..

03.03.2019 - Aurinkoo 24h
Aurinko on meitä hellinyt jo kovasti, vaikka ilma onkin silti kylmä. Tallin piha on kuin luistin rata, mutta ainakaan taivaalta ei tule loskaa-pas.. Mandy onkin ottanut auringosta kaiken irti ja löytää aina pihalta tuulettomat paikat, joissa on hyvä kölliä.