Honey Bee

virtuaalihevonen

SYNTYNYT 16.01.2017 OMISTAJA Veera R. VRL-10735
ROTU, SKP Lämminverinen ravihevonen, tamma KASVATTAJA Honey Hill Farm
SÄKÄKORKEUS, VÄRI 160cm, ruunikko PAINOTUS yleispainotus
VH-TUNNUS VH17-045-0012 KOULUTUS HeC, 60cm

historia

Honey B

luonnekuvaus

Bee, Bea, Bertta

sukutaulu
i. Action Hoss
lv-o, 155cm, trn sabino
ii. Airborne Magic
160cm, trn sabino
iii. Double Secured
160cm, mrn
iie. Avenia Aurel
159cm, trn sabino
ie. Quimby Hoss
153cm, rn
iei. Sizzling Cisco
160cm, rn
iee. Grit's Secret Service
155cm, rn
e. Adela Viper
YLA3
lv-t, 165cm, rn
ei. As Good As it Gets
170cm, rn
eii. Yago Redhat
172cm, trn
eie. Crystal Navar
158cm, trn
ee. Crystal Navar
158cm, trn
eei. Cool Mount
169cm, km
eee. Unbridled Dreams
159cm, rn

ii. Airbone Magic loisti kaksi, kolme ja nelivuotis kausinaan. Viisi vuotiaana se loukkasi jalkansa ja sitä kuntoutettiin kaksi vuotta ja se pääsi vielä seitsemän vuotiaana takaisin radoille, mutta ei noussut enään takaisin sille tasolle miltä se tippui. Se oli haastava käsitellä ja sen takia jalkan kuntoutukseenkin meni kaksi vuotta, sen kolhiessa sen tauollansa uudelleen. Ori oli yhdysvaltalaisomistuksessa, mutta kisasi lähinnä Kanadassa.

iii. Double Secured on Ranskasta Yhdysvaltoihin kahdeksan vuotiaana tuotu menestynyt ori, joka eli 25-vuotiaaksi. Ranskassa ori oli ruotsalaistallin omistuksessa ja siellä se ei aivan joka "launtairaveissa" juossut, vaan sitä säästeltiin rahakkaimpiin lähtöihin. Ori voitti mm. Ranskan kriteriumin 5-vuotiaana. Ori oli hyvä ajaa ja hoitaa, mutta taluttaessa se oli melkoinen höyrääjä, jota ei kuka tahansa saanutkaan taluttaa.

iie. Avenia Aurel on koko ikänsä Pohjois-Carolinassa samalla omistajalla elänyt tamma. Avenia myytiin ihan maitovarsana omistajalleen, joka myös valmensi sitä. Tammasta ei mikään kummoinen menestyjä tullut, mutta ottaen huomioon, että kyseessä oli huvikseen hevosia valmentava ihminen, jonka pääasiallinen rahan lähde oli maanviljelyssä, niin tamma menestyi ihan mukavasti.

ie. Quimby Hoss on myös H. Clarkin oma kasvatti, jota valmennettiin kyllä Yhdysvalloissa, mutta radoille asti sitä ei siellä saatu. Quimby ja Hossi matkasivat samassa lastissa Ruotsiin, mutta siellä emän ja varsan tiet erosivat. Quimby lähti ensiksi ammattiravitallille valmennukseen, mutta omistajan rahaongelmien myötä se myytiin harrasteratsuksi.

iei. Sizzling Cisco on hyvillä pisteillä Yhdysvalloissa kantakirjattu ori, joka jätti jälkeensä yli 500 varsaa. Orille olisi ollut enemmänkin kysyntää, mutta omistaja antoi käyttää oria vain joka toinen vuosi ja ori menehtyi nuorena suolenkiertymään. Orin ennätykseksi jäi 15,3ake.

iee. Grit's Secret Service oli ajolle opetettu, mutta ei ikinä päässyt kisaamaan loukattuaan varsana jalkansa. Se oli kuitenkin Hank Clarkin silmäterä, joka teki Clarkilla ollessaan kuusi varsaa ja toimi pojan tyttärien ratsuna. Sen luonne oli täyttä kultaa ja ainakin hyvää luonnetta se on varsoilleen periyttänyt.ei. As Good As it Gets on 170cm -korkea, ruunikko lämminveriori ja ravipiireissä tunnettu juoksija. Ori on startannut elämänsä aikana ties kuinka monesti ja lähes aina se on onnistunut voittamaan oman lähtönsä tai ainakin sijoittumaan. Hyvin usein ori on myös melkoinen ennakkosuosikki ja monesti sen puolesta lyödään ihan vetoakin, eikä syyttä - lähes poikkeuksetta vedonlyöjät saavat rahansa takaisin, yleensä vielä korkojen kera. Myös jalostuspiireissä As Good As it Gets on haluttua tavaraa, sillä orin on todettu periyttävän juoksijan lahjojaan melko tehokkaasti - ja on vain plussaa, jos herran upea rakenne ja luonnekin jatkavat jälkipolville. Orilla on jälkeläisiä 68 kappaletta, mutta tuskinpa ne tuohon jäävät.

eii. Yago Redhat oli ori -aikoinaan hankala otus käsitellä, mutta juoksijana se oli voittamaton. 172cm -korkea, tummanruunikko lämminverinen juoksi omistajalleen rahaa minkä ehti, mutta siitä huolimatta sen käytös oli lähes tulkoon vaarallista. Omistaja päätyi ruunaamaan Yago Redhatin, astuttaen kuitenkin ensin tallinsa juoksijatamman sillä, mutta koki pian karvaan todellisuuden. Yago rauhoittui ja sen käytös tasoittui, mutta ravurina se oli menetetty tapaus - ruuna ei vain suostunut enää juoksemaan. Omistaja ei kuitenkaan halunnut luopua ruunasta, olihan se hienon uran jo tehnyt ja se päätettiin ratsukouluttaa omistajan tyttärelle. Loppuaikansa Yago toimi omistajan 15 -kesäisen tyttären harrasteratsuna, kunnes kuoli vanhuuteen 23 -vuoden iässä. Jälkeensä Yago jätti vain yhden varsan.

eie. oli 167cm -korkuinen, kaikkien hämmästykseksi kimo lämminveritamma Madison Avenue. Alku tamman kanssa oli hankala. Se ei onnistunut juoksemaan yhtään hyväksyttyä lähtöä ja omistaja lähes tulkoon luovutti tamman kanssa. Hän päätti kuitenkin antaa Madisonille mahdollisuuden ja kesän aikana sitä treenattiin kärsivällisesti. Kun tamma sitten kesän jälkeen starttasi, sijoittui se ensimmäiseksi - ja siitä lähti tamman ura nousukiitoon. Tamma kilpaili päätoimisesti 12 -vuotiaaksi asti, kunnes se siirrettiin jalostuskäyttöön. Jälkikasvua Madisonille kertyi neljän varsan verran, mutta harmiksi yksikään niistä ei onnistunut perimään tamman kimoa väritystä.

ee. oli tummanruunikko, 158cm -korkuinen Crystal Navar . Tamman vanhempien miettimiseen ja etsimiseen oli käytetty paljon aikaa ja vaivaa, puhumattakaan rahasta, joten tammaa pidettiin automaattisesti hyvänä ravurina. Muutamaan starttiin tamma pääsikin näyttäytymään, mutta pääosin se toimi siitostammana. Sen suuremmin ei siis Crystalista ole lapsille kertomista, vain liuta hienoja jälkeläisiä, joita sille kertyikin kuusi kappaletta. Pitkää elämää Crystal ei kuitenkaan elänyt, sillä jo 19 -vuotiaana se jouduttiin lopettamaan pahan ähkyn takia.

eei. Cool Mount on tätä nykyä 22 -vuotias eläkeläinen, joka toimii omistajansa ruohonleikkurina. 169cm -korkuinen, kimo lämminveriori kilpaili nuoruudessaan hyvällä menestyksellä, lihottaen samalla omistajansa pankkitiliä huimaa vauhtia. Kilpailuiden ohella se astui tammoja ja loppujen lopuksi jälkikasvua sille kertyikin 128 kappaleen verran. Lähes jokainen jälkeläisistä jatkoi isäukkonsa jalan jäljissä, olihan heillä hyvät geenit. Vaikka ori periyttikin itsestään lähes kaiken jälkeläisiin, vain kaksi varsoista oli kimoja.

eee. Unbridled Dreams, mitäpä tuosta tammasta voi mennä kertomaan. 159cm - korkea ruunikko oli luonteeltaan melkoinen kiukkuilija, mutta juoksijan lahjoja siltä ei puuttunut. Vain harvoin pääsi käymään niin, ettei se sijoittunut ja hylättyjä lähtöjä se onnistui kerryttämään vain yhden - sekin oli yksi neitokaisen ensimmäisistä starteista. Jälkikasvua tammalle kertyi kolmen jälkeläisen verran.
isän suku © Veera R, emän suku © Minja.E

Jälkeläiset; o. Tribeman

valmennukset

joo joo kuha keritää

päiväkirja

29.02.2017 - Hiisiksen talviriehan käyntimaasto, kirjoittanut omistaja

25.05.2017 - Irtohypytysbailut, kirjoittanut omistaja

18.11.2017 - Marraskuun maasto, kirjoittanut omistaja
Osallistuimme Bean kanssa Orange Wood Ranchin maastoretkelle, jolle lähtö tapahtui iltapäivä neljältä. Olimme ranchin pihassa jo kuitenkin kahden maissa, koska emme selkeästikään osaa aikatauluttaa menojamme oikein. Bea saikin siis hetken lepäillä tallin karsinassa, ennen kuin muita alkoi valumaan tallin pihaan ja aloin satuloimaan ratsuani. Olin varannut retkeä varten Bealle lampaankarvasatulan, koska luvassa oli kuusi tuntia istumista hevosen selässä. Olin tosin pakannut matkaan yleissatulamme satulavyön, mutta onneksi naapurikarsinassa hevostaan Esmeä varustavalla Perholla oli niin hirveästi varavarusteita pakattuna mukaan, että saimme satulavyön lainaksi.

Kun kello lähestyi neljää aloimme kavuta hevostemme selkiin. Oma oloni oli melko neutraali sillä luotin ratsuuni kympillä, mutta huomasin muutaman muun olevan hieman hermostuneen oloinen ja heidän ratsunsakin selkeästi vaistosivat sen. Beakaan ei vaikuttanut välittävän ympärillä tapahtuvista asioista vaan yritti jääräpäisesti mutustaa viimeisiä vihreitä maasta mitä irti sai. Sää oli hyvin rauhallinen - tuuleton ja taivas pilvetön. Olin siitä huolimatta pukenut päälleni kunnon haalarit ja muut talviratsastusvarusteet.

Lähdimme matkaan ja käännyimme tallin pihasta suoraan metsään missä mutkitteli pieni polku. Saimme heti hieman jännitystä matkaamme, kun pusikossa loikki rusakko. Bea säpsähti hieman ja kompuroi lähes polvilleen. Selvisimme kuitenkin säikähdyksellä. Matka jatkui rauhallisissa tunnelmissa.

Olimme ratsastaneet noin pari tuntia, kun otsalamppuni valo alkoi himmenemään ja pätkimään. Ajattelin, että siinä on vain jokin kosketus häiriö ja yritin läpsiä sitä takaisin henkiin, mutta valo sammui silti. Olisi pitänyt muistaa ladata lamppu jo kotona.. Onneksi muiden ratsastajien otsalamput valaisivat sen verta hyvin, että näimme Bean kanssa suunnilleen mihin olimme menossa.

Tasapainottelimme juuri kapealla vuoripolulla, kun huomasin, että Bealta puuttuu toinen etusuoja. Tajusin heti, että suoja on varmasti pudonnut jo silloin, kun tamma säikähti rusakkoa. Ihme ettei kukaan takana tulijoista sanonut mitään, koska pinkin suojan pitäisi kumminkin erottua maasta hyvin.. Heiluin selkeästi liikaa Bean selässä ihmetellessäni suojan puuttumista, koska tammani teki täysstopin ja vinkaisi kuin aasi. Tammaparka kun joutuu tämänlaista tonnikeijua kantamaan, joka heiluu kuin heinämies.

Olimme jo melkein levähdyspaikalla, kun Moto osoitteli taivaalle ja nimesi eri tähtikuvioita. En erottanut minkäänlaista kuviota taivaalta ja kysyin ratsultanikin, että näkeekö se mitään. Bea pärskähti kieltävästi. Kun pääsimme nuotiopaikalle ja sain hevoseni sidottua puuhun kiinni, huomasin, että olimme keränneet melkoisesti kaiken maailman risuja ja neulasia häntäämme. Puolen tunnin taukomme menikin minun osaltani mukavasti, kun nypin niitä tamman hännästä pois. Kerkesin hörppäämään muutaman kupin kaakaota kauramaidolla ja syömään muutaman kerrosleivän ennen kuin jatkoimme matkaa.

Seuraavaksi matkamme jatkui mutkitellen hitaasti alas vuoren rinnettä. Toivoin vain, että tamma katsoo jalkoihinsa ettei kolhi suojatonta jalkaansa tai astu ohi, ettemme kohta kieri alas rinnettä. Selvisimme kuitenkin ehjinä alas ja hetken päässä edessämme avautuikin tasainen avomaa, jolla Moto ilmoitti, että nyt laukataan! Bea oli kuitenkin hieman erimieltä ja huusinkin takana tuleville, että menkää ohi vaan. Bea lömpsytteli menemään vailla huolenhäivää munahölkkää koko matkan, mutta onneksi joukossa oli pari hevosta joiden laukka oli niin hidasta, ettemme jääneet paljoa porukasta.

Loppumatkan tallille kävelimme ja kun vihdoin olimme perillä olin superonnellinen siitä, että olin valinnut päälleni kunnon toppavaatteet, sillä katselin kuinka jäässä muut olivat. Olimme kaikki hurjan tyytyväisiä reissusta, mutta kello oli sen verta paljon, että väsymys painoi kaikkien silmiä ja hoidimmekin hiljaisuudessa kaikki omat ratsumme untenmaille.

01.12.2017 - Ratsusuunnistus, kirjoittanut omistaja


13.12.2017 - Lucianpäivän maasto, kirjoittanut maastoporukka yhdessä
Lucianpäivän joulumaastoon lähti lopulta kuusi ratsukkoa: ryhmän vetäjä Juulia suomenhevostamma Rebellä, Siri Samu-ruunallaan, Elva suloisella Unnalla, hurmaavat kylmäveriratsut Söötti ja Rokka ratsastajiensa Britan ja Tuulan kanssa sekä jonon viimeisenä Impi ja komea musta suomenhevosori Torsti. Juulian takana ratsastanut Siri uskaltautui jättämään satulan talliin, vaikka Samu osasi ajoittain olla säikky. Tullessamme pellon reunaan kuulosti siltä, että osa hevosista olisi tahtonut mennä pellolle päästelemään vähän enemmänkin. Kaikkien harmiksi, tai onneksi, porukka lähti vain ravaamaan pellon reunaa pitkin hallitusti. Tai ainakin osa meni hallitusti. Lumi lenteli letkan ravatessa, kaviot tömisivät ja hevoset pärskivät tyytyväisinä.

Unni pakersi menemään jonossa kolmantena, keskittyen maastoiluhommiin täysillä - uusien kavereiden kanssa oli aina jännää lähteä letkaan! Yllättävän rauhallisesta tammasta sai olla ylpeä, Elva silitteli sen tukevaa kaulaa harva se hetki, jotta Unni varmasti tietäisi miten ylpeä omistaja siitä oli. Lumisella metsäpolulla kulkemiseen sai hevonen kuin hevonen keskittyäkin oikein kunnolla. Pian eteen aukeni leveämpi kohta, jossa polku vietti ensin jyrkästi alas- ja sitten ylöspäin. Hevosten hokit pitivät hyvin lumessa, kaikki kulkivat varmaa käyntiä eteenpäin ratsastajien myötäillessä ratsunsa liikkeitä. Muutaman hevonen pyrähti raville ylämäen päällä, Unni ei loppukiriin alkanut vaan pingersi itsensä tasaiselle maalle rauhallisessa käynnissä.

Britta taputti pohjoisruotsalaisen orinsa paksua kaulaa, kun koko letka saapui kyläkaupan jälkeen sillalle. Vähän Söötti ensin kyttäsi edellä menevien tyyliä, kun lumen alla kumisikin tienpinnan sijaan puu. Pienet suomalaiset ja iso Samu-puoliverinen uskalsivat kuitenkin yli viileinä kuin viilipytyt. Siitä rohkaistuneena myös Söötti tömisteli eteenpäin - varsinkin kun perässä tulevalla norjalaisella Rokka-ponineidillä alkoi melkein olla jo kiire ja turpa Britan sylissä.

Vanhan torpan rauniot pilkistivät lumen alta keskellä metsää. Kun koko muu letka tyytyi katselemaan raunioita ja pystyssä olevaa piippua hyvän matkan päästä, päätti jonon viimeisenä tullut Torsti tehdä lähempää tuttavuutta raunioiden kanssa. Ratsastajansa vastusteluista huolimatta ori olisi halunnut käydä haistamassa ja maistamassa tiilikasaa. Torstin hauska käytös huvitti koko seuruetta ja pian metsässä raikasi iloinen nauru.

Laukkakisoja kaikki olivat odottaneet koko matkan ajan, tai niin ainakin näytti, kun jokaisella oli kädet täynnä työtä steppailevan, räjähdysalttiin ruutitynnyrin kanssa. Kun Juulia sitten antoi kaikille luvan lähteä laukkaan, erottuivat joukosta kuitenkin ne, jotka oikesti taistelivat voitosta tai kuolemasta, kuten Rokka. Nauru täytti pellon hevosten kiitäessä tuhatta ja sataa, eikä ilopukeiltakaan vältytty, joskin jokunen ratsastaja taisikin päästä pellon lumisen märkää pohjaa testailemaan ratsujen innostuttua hieman liikaa...

Olipas kerrassaan mukava saapua tapahtumarikkaan maaston päätteeksi takaisin Rihtniemen tunnelmalliseen, jouluvaloin koristeltuun tallipihaan! Voisin taata, että jokaiselle maistuisi nyt lämmin kuppi suklaajuomaa ja viltti lämmittämään jalkoja, vai mitä?

30.12.2017 - Hiihtoratsastustapahtuma, kirjoittanut Kitty
"Bea oli kuulemma kokenut paljon kaikenlaista stunttiratsastuksesta kenttään, mutta hiihtoratsastus oli tammalle ihan uutta. Positiivisesti suksiin suhtautuva lämppäri oli kärsivällinen ja hyvällä tuulella, mutta liikkeelle lähdössä vaikutti epäröivältä. Pitäisikö näitä naruja vetää vai? Miksi toinen ratsastaja on selässä ja toinen pyllyn takana? Mitä kummaa on tekeillä? pyöri Bea-paran päässä. Veera ei ehkä saanut kovin vauhdikasta menoa, mutta tasaisesti edettiin, kun Bea uskaltautui raviin asti. Laukkaa ei pari kokeillut!"


kisakalenteri

118 osallistumista, 33 sijoitusta, joista 9 voittoja
12.02.2017 Kiltaniemi kouluratsastus Helppo C 2/9
18.02.2017 Kiltaniemi kouluratsastus Helppo C 13/21
19.02.2017 Kiltaniemi kouluratsastus Helppo C 2/21
26.02.2017 Vaahterapolku kouluratsastus Helppo C 19/21
04.03.2017 Storholm kouluratsastus Helppo C 10/16
04.03.2017 Otava kouluratsastus Helppo C 3/16
17.03.2017 Ponipallero kouluratsastus Helppo D 14/15
17.03.2017 Ponipallero kouluratsastus Helppo C 17/23
18.03.2017 Ponipallero kouluratsastus Helppo D 3/15
18.03.2017 Ponipallero kouluratsastus Helppo C 2/23
19.03.2017 Ponipallero kouluratsastus Helppo D 15/15
19.03.2017 Ponipallero kouluratsastus Helppo C 22/23
27.03.2017 Adina kouluratsastus Helppo C 3/6
14.05.2017 Adina kouluratsastus Helppo D 3/4
14.05.2017 Adina kouluratsastus Helppo C 3/4
16.05.2017 Corsett kouluratsastus Helppo C 7/13
16.05.2017 Corsett kouluratsastus Helppo C 5/13
27.05.2017 Rinnstein kouluratsastus Helppo C 6/14
30.05.2017 Adina kouluratsastus Helppo C 2/8
31.05.2017 Villi-Cup kouluratsastus Helppo D 10/25
31.05.2017 Villi-Cup kouluratsastus Helppo C 2/40
10.06.2017 Ratsutalli Lilja kouluratsastus Helppo D 7/14
10.06.2017 Ratsutalli Lilja kouluratsastus Helppo C 8/19
02.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 5/14
03.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 13/14
03.12.2017 Estado de la Luna kouluratsastus Helppo C 6/16
10.12.2017 Champion Relief kouluratsastus Helppo C 8/15
15.12.2017 Hukkasuo kouluratsastus Helppo C 1/8, 82,143%
16.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 8/12
16.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo C 15/15
17.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 8/12
17.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo C 1/15
23.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 14/17
23.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo C 1/16
24.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 14/17
24.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo C 2/16
30.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 6/14
30.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo C 14/15
31.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 2/14
31.12.2017 Tunturin talli kouluratsastus Helppo C 3/15
31.12.2017 Kuninkaantammen kouluratsastus Helppo C 7/18
06.01.2018 Yläkokko kouluratsastus Helppo C 5/23
27.01.2018 Ponipallero kouluratsastus Helppo D 5/20
27.01.2018 Ponipallero kouluratsastus Helppo C 8/25
27.01.2018 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 16/17
27.01.2018 Tunturin talli kouluratsastus Helppo C 18/18
28.01.2018 Tunturin talli kouluratsastus Helppo D 13/17
28.01.2018 Tunturin talli kouluratsastus Helppo C 12/18
09.02.2018 Ratsutalli Lilja kouluratsastus Helppo D 8/16
09.02.2018 Ratsutalli Lilja kouluratsastus Helppo C 2/20
24.02.2018 Sirppilä kouluratsastus Helppo C 1/8

26.02.2017 Vaahterapolku esteratsastus 50cm 3/18
26.02.2017 Vaahterapolku esteratsastus 60cm 18/24
04.03.2017 Storholm esteratsastus ristikkoluokka 9/12
17.03.2017 Ponipallero esteratsastus 50cm 3/16
17.03.2017 Ponipallero esteratsastus 60cm 7/11
18.03.2017 Ponipallero esteratsastus 50cm 11/16
18.03.2017 Ponipallero esteratsastus 60cm 2/11
19.03.2017 Ponipallero esteratsastus 50cm 2/16
19.03.2017 Ponipallero esteratsastus 60cm 5/11
14.05.2017 Adina esteratsastus 50cm 2/4
28.05.2017 Rinnstein esteratsatus 40cm 6/10
28.05.2017 Rinnstein esteratsatus 60cm 6/12
30.05.2017 Adina esteratsastus 50cm 7/8
30.05.2017 Adina esteratsastus 60cm 1/6
31.05.2017 Villi-Cup esteratsastus 40cm 4/18
31.05.2017 Villi-Cup esteratsastus 50cm 10/26
31.05.2017 Villi-Cup esteratsastus 60cm 6/16
10.06.2017 Ratsutalli Lilja esteratsastus 30-40cm 5/17
10.06.2017 Ratsutalli Lilja esteratsastus 50-60cm 9/16
03.12.2017 Estado de la Luna esteratsastus 40cm 4/12
03.12.2017 Estado de la Luna esteratsastus 60cm 9/15
10.12.2017 Champion Relief esteratsastus 40cm 3/16
17.12.2017 Kittimäki esteratsastus 60cm 6/15
31.12.2017 Kuninkaantammen esteratsastus puomiluokka 5/6
31.12.2017 Kuninkaantammen esteratsastus 60cm 14/20
07.01.2018 Yläkokko esteratsastus 60cm 7/20
17.01.2018 Keskusta esteratsastus 50-60cm 3/17
19.01.2018 Keskusta esteratsastus 50-60cm 12/17
21.01.2018 Keskusta esteratsastus 50-60cm 7/17
27.01.2018 Tunturin talli esteratsastus puomiluokka 2/15
27.01.2018 Tunturin talli esteratsastus 40cm 3/16
28.01.2018 Tunturin talli esteratsastus puomiluokka 5/15
28.01.2018 Tunturin talli esteratsastus 40cm 14/16
03.02.2018 Ponipallero esteratsastus puomiluokka 8/17
03.02.2018 Ponipallero esteratsastus 40cm 17/22
03.02.2018 Ponipallero esteratsastus 60cm 16/20
08.02.2018 Ratsutalli Lilja esteratsastus 60cm 1/20

27.03.2017 Adina maastoeste 50cm 4/6
31.05.2017 Villi-Cup maastoeste 50cm 1/10
31.12.2017 Kuninkaantammen maastoeste 50cm 1/6
17.02.2018 Ponipallero maastoesteratsastus 40cm 10/10
17.02.2018 Ponipallero maastoesteratsastus 60cm 4/9
25.03.2018 Orange Woods Ranch maastoesteratsastus 50-60cm 3/7
21.04.2018 Ironia maastoesteratsastus 40cm 14/16
21.04.2018 Ironia maastoesteratsastus 60cm 7/16

09.04.2017 Orastus kenttäratsastus Ristikko/HeC/30cm 3/6
31.05.2017 Villi-Cup kenttäratsastus aloittelija 6/9
09.12.2017 Nuppura kenttäratsastus aloittelija 9/13
25.04.2018 Ironia kenttäratsastus aloittelijaluokka 7/11

31.05.2017 Villi-Cup valjakkoajo noviisi 11/12
20.04.2018 Ironia valjakkoajo noviisi koulukoe 4/4
20.04.2018 Ironia valjakkoajo noviisi tarkkuuskoe 2/4

13.02.2017 Dragon Age Estate Lady-luokka 5/14
13.02.2017 Dragon Age Estate Peitsiluokka / Taulut / Noviisi 12/19
13.02.2017 Dragon Age Estate Peitsiluokka / Hirttopuu / Noviisi 13/17
13.02.2017 Dragon Age Estate Peitsiluokka / Aika / Noviisi 4/17
13.02.2017 Dragon Age Estate Joustaus 12/17
13.02.2017 Dragon Age Estate Stuntratsastus 3/14
20.02.2017 Dragon Age Estate Lady-luokka 7/15
20.02.2017 Dragon Age Estate Skills at Arms / Kohde / Noviisi 2/18
20.02.2017 Dragon Age Estate Skills at Arms / Tarkkuus / Noviisi 15/18
20.02.2017 Dragon Age Estate Skills at Arms / Aika / Noviisi 18/18
20.02.2017 Dragon Age Estate Joustaus 7/16
20.02.2017 Dragon Age Estate Stuntratsastus 15/17
31.12.2017 Kuninkaantammen turnajaiset Skills at Arms, tarkkuus 9/9
31.12.2017 Kuninkaantammen turnajaiset Skills at Arms, aika 1/9
31.12.2017 Kuninkaantammen turnajaiset Joustaus 3/8


© Pilvimarja 2008 / Heidi