Tervetuloa meille

Vinkavuo on toukokuussa 2017 perustettu virtuaalinen talli, joka keskittyy pienimuotoisesti ratsu- ja valjakkohevosten kasvatukseen. Tallilla ei ole sen kummempaa virkaa kuin majoittaa omistajattaren hevoset, jotka eivät omistajan kahden muun tallin toimintaan sopineet mukaan. Vaikka hevosilla jonkin sortin tavoitteita onkin laatuarvostelujen ja näyttelymenestyksen kanssa, Vinkavuon toiminta on leppoisaa ja rauhallista.

Vinkavuossa syntyy muutamia kasvatteja vuodessa, tavoitteena on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia hevosia, jotka soveltuvat käyttöön kuin käyttöön, niiden tulee soveltua kovan luokan kilpahevosiksi tai ihan vain harrasteratsuiksi. Tallilla syntyvät kasvatit saavat nimeensä liitteen Vinkavuon tai -Vinkee (esim. Into-Vinkee), välttämättä kasvateilla ei ole ollenkaan kasvatusnimeä käytössä.

Hevoset

Rotu & skp Nimi Painotus Suku Saavutukset
rp-ori Cuor di Cocco kouluratsastus 1 KTK-II
shire-ori Penrose Archer valjakkoajo 1 KTK-III
sh-ori Mörkövaaran Verjami yleisratsastus 1 KTK-II
sh-tamma Pirunkorven Pääkallokiitäjä yleisratsastus 1 ktk-kelpoinen
sph-tamma Kaunon Pätkis kouluratsastus 2 KTK-II
sh-ori Ventoksen Zumbelius yleisratsastus 4 KTK-III
she-ori Mangon Purple Perfection valjakkoajo 4 ei saavutuksia

Kasvatus

Kasvatuksessa ainoa tavoite on terve varsa, josta kasvaa tasapainoinen aikuinen hevonen, joka soveltuu millaiseen käyttöön vain. Vinkavuossa harvakseltaan syntyvät kasvatit ovat pääasiassa tilausvarsoja tai kotiin jääviä kasvatteja. Joskus sattuu olemaan kasvattimyyntejäkin, jolloin useampi tamma on sattunut varsomaan samaan aikaan.

Vaikka Vinkavuossa ei pahemmin myyntiehtoja olekaan on kuitenkin muutamia ehtoja, joita kasvattien omistajan tulisi noudattaa.

rotu-skp Nimi Syntynyt Isä Emä Omistaja
sh-o. Vinkavuon Viljami 00.00.2018 Mörkövaaran Verjami Pirunkorven Pääkallokiitäjä Jää kotiin

Webdesign © VRL-05805    Taustakuva © Flickr.com / thinkhub (by-nc-sa)    Hevosen kuva © BK Horses
VIRTUAALITALLI / VIRTUAALIHEVONEN