Hevosten vuokraaminen

Etsin vuokraajia hevosilleni, sillä liikutus- ja tallityöapu helpottavat arkeani huomattavasti. Vuokraajalla on oikeus liikuttaa hevosta itsenäisesti, etuoikeus osallistua ryhmävalmennuksiin ja heidän tehtäviinsä kuuluu hevosen ruokkiminen ja tarhasta hakeminen, mikäli on tallilla päivä- tai iltatallin aikaan, ruokien laittaminen, karsinan siivoaminen sekä yleinen avuliaisuus tallin arkipäiväisten asioiden hoitamisessa. Vuokraajan tulee myös osallistua kerran kuukaudessa tarhojen siivoamiseen, mikä tehdään porukalla sovittuna päivänä. Sinulla on mahdollisuus valita monenako päivänä käyt viikossa ja osoitat aktiivisuutesi kirjoittamalla tallipäiväkirjaan vähintään kaksi kertaa kuukaudessa, joko tarinan tai lyhyen koosteen päivästä. Koosteita voi kirjoittaa korkeintaan viisi peräkkäin, näiden jälkeen tulisi kirjoittaa edes lyhyt tarina välissä. Lomailu on myös sallittua, kunhan siitä ilmoittaa minulle jotain kautta, esimerkiksi vieraskirjassa. Vuokraaja voi halutessaan kirjoittaa tietyn päivän tapahtumista, kunhan vain laittaa tarinan alkuun päivämäärän jolle tarina sijoittuu. Vuokraajan tulee myös huomioida hevosen osallistuminen kisoihin, sillä hevonen ei luonnollisesti silloin ole tallilla, mutta vuokraaja voi lähteä kisamatkoille mukaan hoitajaksi halutessaan. Vuokraajatoiminta Hattarassa on sama asia kuin monen muun tallin hoitajatoiminta, vuokraajalla on vain enemmän vastuuta ja he saavatkin tarinoistaan virtuaalieuroja, joilla he voivat ostaa itselleen valmennuksia tai käydä shoppailemassa, jossain varusteliikkeessä.

Vuokraajaksi voit hakea sähköpostitse tai vieraskirjassa, jossa voit jättää viestin vain minun nähtäväkseni halutessasi. Hakemukseen tulisi sisältää etu- ja sukunimesi ja sähköposti, esittely itsestäsi sekä vapaamuotoinen kertomus hevoshistoriastasi, hevonen kenen vuokraajaksi haluaisit ja miksi olisit sopiva valinta sekä päivät jolloin haluat käydä vuokraamassa. Hakemuksessa olevan esittelyn ei tarvitse olla pitkä, mutta vuokraajan kaappiin tulevassa esittelyssä, pitää olla kerrottu kattavasti luonteesta sekä ulkonäöstä, mikäli kuvaa ei ole, jotta muiden on helpompi kirjoittaa hahmostasi. Muistathan tutustua sivuihin, on tärkeää että pystyt kuvailemaan ympäristöä kattavasti ja mahdollisimman totuuden mukaisesti. Tutustu hevosiin huolella ennen valintaa, jokainen hevoseni on yksilö ja haluan jokaiselle juuri sopivan vuokraajan, jonka kanssa hevosella klikkaa kaikki kaikin puolin. Hevosilla on myös omat viikko-ohjelmansa, jotka löytyvät hevosten omilta sivuilta, joihin kannattaa tutustua ennen vuokraajaksi hakemista.

Vuokraajana sinulla on oikeus osallistua tallin aktiviteetteihin, mikäli niiden osallistumista ei ole mitenkään rajattu sekä järjestän myös vain vuokraajille avoimia valmennuksia ja muita tapahtumia, kuten kursseja. Saat tarinoistasi virtuaalieuroja, joiden määrään vaikuttaa tarinan sisältö, räikeät kirjoitusvirheet, ympäristön tunteminen ja muiden henkiöiden huomioon ottaminen. Pitkä tarina ei aina ole se paras tarina, annan tekstistä rakentavaa palautetta muun kommentoinnin lisäksi, myös muilla talllilaisilla ja kävijöillä on mahdollisuus käydä kommentoimassa tarinoita. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua vuokrahevosellasi valmennuksiin joita minulle pidetään Hattaran tiloissa maanantaisin, valmennuksien ajankohdat näkee tältä sivulta ja lisää valmennuksista ja niiden varaamisesta voit katsoatäältä, sivun alalaidasta näkee myös viikon lukujärjestyksen ja vapaat valmennus-ajat. Vuokraajat voivat omassa chatissaan puhella niitä näitä, keskustella yhteistarinoista tai toistensa käyttämisestä tarinoissa, salasanan chattiin saa sähköpostitse kun pääset vuokraajaksi.

Jokainen vuokraaja saa kaapin, jossa voi säilyttää tavaroitaan, kaapit löytyvät varustehuoneesta ison kaapiston alariviltä, hevosten kaappien alapuolelta. Kuten aiemmin mainittu, vuokraajat voivat käyttää rahansa valmennuksien lisäksi varusteliikkeissä, joita löytyy esimerkiksi täältä listattuna muutama. Mikäli käyt ostamassa tavaroita, ota minuun yhteyttä sähköpostitse taikka vieraskirjassa tai chatissä yksityisviestillä, jossa kerrot mistä kaupasta olet ostanut tuotteet ja linkität tuotekuvat tai vaihtoehtoisesti lisäät ne sähköpostin liitteeksi. Tavarat lisätään kaappiisi kaikkien nähtäväksi, kaappiin on myös merkitty montako kertaa viikossa vuokraaja käy tallilla, virtuaalieurojen määrä, osallistumiset aktiivisuuteen (esim. vuokraajille tarkoitettu valmennus) sekä vuokraajan kirjoittama esittely itsestään. Vuokraaja voi etsiä myös itsestään kuvan, jonka lähettää minulle tekijänoikeusmerkintöineen.

Jos vuokraaja on kiinnostunut mukaan lähtemään kisoihin hoitajaksi, tulee siitä ilmoittaa minulle joko chatissa tai vieraskirjassa yksityisviestillä taikka sähköpostitse. Kirjoitan lähes poikkeuksetta jokaisesta kisamatkasta tarinan ja ilman tietoa en voi huomioida vuokraajaa tarinassa. Vuokraajana voit kirjoittaa reissusta oman tarinasi, sillä pyrin jättämään tarinaan mahdollisimman paljon kirjoittamisen vapautta vuokraajalle. Mikäli käyt kisareissujen aikana tallilla vuokrahevosesi luona ja teet läheisen ratsastuskoulun tallimestarin ja tallityttöjen apuna tallitöitä, saa sillä lisätienestiä.

Vuokraajien kaapit

VUOKRAAJIEN CHAT

Tällä hetkellä Hattarassa ei ole yhtään vuokraajaa.

ulkoasun © VRL-05175    |    taustakuvan © Henry M. Diaz (CC BY-NC 2.0)    |    virtuaalitalli    |    a sim-game stable