Perustiedot Kilpailukalenteri Päiväkirja Kaappi

Eden Ironwood

Syntynyt 7. maaliskuuta Australiassa, kello 14.22 ja on tällä hetkellä 27-vuotias
Aloittanut ratsastuksen heti opittuaan kävelemään, suuren siittolan entinen perijätär.
Entinen kenttäratsastaja, nykyään keskittyy esteratsastukseen ja satunnaiseen koulunvääntöön.
Ollut pahassa maastoeste-onnettomuudessa, joten pelkää maastoesteitä, mutta tykkää muuten maastoreissuista.
Tienaa elantonsa satunnaisilla mallintöillä sekä ratsuttamalla nuoria, uudelleen koulutettavia ja vaativia hevosia.


Kuvista kiitos Guilherme Pavan (CC BY-NC-SA 2.0)! Kuvien henkilö ei liity sivujen henkilöön millään tavalla, kyseessä on kuvitteellinen henkilö.

Historia ja muutto Saksaan

Edenin syntyessä kaikki odottivat tytöstä vanhempiensa tilan perijää. Nuorempana Eden olikin sitä mieltä, ettei koskaan muuta pois Australiasta ja jatkaisi vanhempiensa laukkahevosten kasvatustyötä. Kunhan peruskoulu- ja collegeopinnot olivat suoritettu päätti tyttö lähteä Belgiaan opiskelemaan muutakin kuin laukkaratsastukseen liittyviä hevosopintoja. Belgiassa Eden rakastui kenttäratsastukseen ja viettikin siellä vuosia, palaten vasta 26-vuotiaana takaisin Australiaan onnettomuutensa jälkeen.

Vanhempiensa järkytykseksi tytär kertoi, ettei halua jatkaa vanhempiensa jalanjäljissä laukkahevoskasvattajana vaan alkaa esteratsastajaksi, eikä keskity kasvatukseen juurikaan. Tyttären ja vanhempien välit muuttuivat kokoajan kireimmiksi ja kireimmiksi. Sitten Edenin vanha työkaveri Isla, johon nainen oli Belgiassa tutustunut sattui tulemaan vierailemaan Edenin vanhempien tilalla, ollessaan reppureissaamassa Australiassa ja tutustumassa sen hevoskulttuuriin. Eden kertoi juuri ostaneensa Pupun, joka kiristi vanhempien hermoja entisestään - ori kun oli jo hajottanut tuhansien dollareiden edestä omaisuutta. Eräänä humalaisena iltana matkalla Islan hotellille nainen ehdotti: "Mitenkäs tuota, mulla ois puoliverisiittola Saksassa ja siellä ois sen sun oris kestävä karsinankin. Muutatteko sinne?" Eden katsoi ystäväänsä hölmistyneenä ja vastaus olikin yksinkertainen: "No totta hemmetissä!"

Darkshine Kali

Presa canario, narttu, syntynyt 2.11.2016 - ikääntyy reaalisti.
Säkäkorkeus 59cm ja väriltään brindle, valkoinen merkki rinnassa.

Kali on Edenin unelmien täyttymys, Tsekistä tuotu Kali on jo yksi vuotiaana osoittanut olevansa täydellinen koira. Sillä on vahva suojeluvietti, joten se puolustaa omistajaansa sekä Whacky Sporthorsesin tilolla tarkkaavaisesti. Työskentelymotiviaatio on myös kohdillaan, jos vain on jotain millä palkita - ilman palkkaa Kali vain mulkaisee silmien alta et "ooks tosissas, en varmaan tee". Aggressiivinen Kali ei kuitenkaan koskaan ole, se ilmoittaa möreällä varoitushaukullaan tuntemattomista autoista ja ihmisistä. Tutut käydään moikkaamassa nopeasti hakemalla rapsutukset, jonka jälkeen nartusta lähinnä näkyykin vain heiluva häntä kun se suorittaa reviirin tarkkailua. Whackyssa asuva cane corso Narkki on Kalin bestis, harvoin näkee toista ilman toista. Toisinaan Isla saa kokea Kalin pienet jäynät ja löytää aina jotkut ratsastuskamppeensa syötyinä. Narttu pyrkii myös olemaan Edenin läheisyydessä aina kuin mahdollista, lähinnä omistajan tehdessä töitä tai ollessa ratsastaessa on Kali tekemässä reviirin tarkistus hommia. Eikä tämä typy kieltäydy koskaan maastoreissusta, joten Eden, Pupu ja Kali ovatkin yleinen näky menossa kohti maastoa.

Kalin kuvasta kiitos Erprofe (CC BY-NC 2.0)! Kuvan koira ei liity sivujen koiraan millään tavalla, kyseessä on virtuaalikoira.