Sugarhill

Etusivu
Hevoset
Ponit
Esittely

Tervetuloa Sugarhilliin!Kuvat © Vapaasti by AK

Olet saapunut Sugarhilliin, joka on pitkään takaraivossa kypsytellyt haave. Vaikka suomenhevoset ovat pääpaheeni ja rakkain hevosrotu, aina silloin tällöin minut on vallannut erikoinen ponikuume tai sporttihevoskuume. Se kuume pääsi niin pahaksi, että oli pakko aloittaa rakentamaan tallia niille mielikuvieni pörröponeille ja kiiltäville puoliverisille. Silloin sai alkunsa Sugarhill.

Sugarhill on siis virtuaalitalli, jonka eläimistöön kuuluu jos jonkinlaista erikokoista ja -näköistä Equus caballusta. Talli sijaitsee virtuaalisessa Suomessa Jyväskylän nurkilla, jossa mäkitreeni on enemmänkin pakollista kuin tehokas vaihtoehto, siitä myös sai nimekseen sokerikukkulan. Sugarhillissä treenataan, höntsäillään, kilpaillaan ja joskus tehdään uusia hevosia.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan talliin ja sen asukkaisiin. Hevoset ja ponit löytyvät erillisiltä sivuilta, jonka lisäksi itse tallista ja sen toiminnasta kertoo esittely-sivu. Talli on rekisteröity VRL:oon tunnuksella -, painathan peukkua jos pidät!

Milma VRL-14149

Tämä on virtuaalitalli - This is a sim game stable
Ulkoasu © Milma | Taustakuva © ManOnZeppelin, CC BY-NC 2.0 | Otsikon kuvat © Vapaasti by AK | Tekstit © Milma, ellei toisin mainita