Sugarhill

Etusivu
Hevoset
Ponit
Esittely

Tallin esittely© Vapaasti by AK

Kokonaisuuteen kuuluu kaksi eri tallia oreille ja tammoille, joissa molemmissa oleskelevat sekä ponit, että puoliveriset. Tallit on jaoteltu siten, että poneille on oma osastonsa, johon astuessa tuntuu siltä, että on saapunut lilliputtimaahan. Karsinat ovat pinta-alaltaan hivenen pienempiä kuin puoliveristen puolella, seinät ovat matalampia ja kattokin on matalammalla. Molemmissa talleissa poniosaston vintillä sijaitseekin pieni heinävarasto päivittäisiä tarpeita varten. Tallit itsessään ovat uusia ja rakennettu omistajan toiveiden mukaan, joten niistä löytyy myös kaikki nykyajan mukavuudet. Katolta löytyvät aurinkopaneelit, joista saa energiaa tallin käyttötarpeisiin.

Tallien lisäksi pihasta löytyy lämmitetty maneesi ja suuri kenttä, jossa mahtuu harjoittelemaan myös valjakkoajoa. Lisäksi tallin ympäristössä on lukuisia maastoreittejä ja erityisiä valjakkoreittejä, joissa voi harjoitella tarkkustehtäviä tai kestävyyttä.

Tallien välittömässä läheisyydessä olevat hiekkatarhat, sekä hieman suuremmat nurmitarhat. Hevoset tarhaavat joko yksin tai yhdessä sulassa sovussa. Hieman kauempaa löytyvät myös laitumet, joissa puoliverisemme ja ponimme kirmaavat tyytyväisinä yhdessä.


© Vapaasti by AK

Kasvatus

Sugarhillissä kasvatetaan satunnaisesti puoliverisiä sekä shetlanninponeja. Puoliveristen suhteen kasvatus ei ole erityisen järjestäytynyttä tai rajoittunutta tiettyyn rotuun, vaan kasvatamme mahdollisuuksien mukaan joko puhdasrotuisia hannovereja tai suomalaisia puoliverisiä. Kaikki puoliverisemme ovat kuitenkin koulpainotteisia.

Shetlanninponeja kasvatetaan valjakkopainotteisina. Shetlanninponien kanssa tavoitteita on hieman enemmän ja kasvatus painottuukin hieman enemmän niihin. Tavoitteena on tuoda shetlanninponikantaan sopusuhtaisia ja hyväkäytöksisiä harrastusponeja.

Kasvatit

Ei vielä kasvatteja

Tämä on virtuaalitalli - This is a sim game stable
Ulkoasu © Milma | Taustakuva © ManOnZeppelin, CC BY-NC 2.0 | Otsikon kuvat © Vapaasti by AK | Tekstit © Milma, ellei toisin mainita