Sähköposti      Äänestä meitä VRL:n tallilistalla!
Ulkoasu © M Layouts
Ulkoasun muokkaus © Milma
Ulkoasun kuvat © Cherie, (2), (CC BY-NC 2.0)
Tämä on virtuaalitalli, mikään ei tapahdu oikeasti! - This is a sim game stable!

Tervetuloa Lupsakan Suomenhevosiin!

Koulut me oltiin juuri saatu käytyä ja mietiskeltiin mihin päin maailmaa sitä lähtisi. Opiskelukaupunki oli pienuudestaan huolimatta meille landepaukuille aivan liian suuri. Samoihin aikoihin isotätini heitti kahvilusikkansa nurkkaan ja yhden erittäin pitkältä tuntuneen iltavuoron jälkeen äiti soitteli minulle ja sanoi että sain perintöä. Myöhemmin sitten selvisi että sain aika paljonkin niitä perintörahoja. Siitähän se sitten lähti.

Me selailtiin etuoven sivuja aikamme, kunnes mä kuulin tallilla yhen puten omistajan sanovan, että sen sukulainen on luopumassa hevostallistaan ja kaikista hevosista. Ilmeisesti niillä kantturoilla ei ole tehty aikoihin mitään ja tallikin on päässyt vähän rempsalleen. No minähän koputtelin tätä mammaa olkapäälle ja kyselin asiasta lisää. Sain omistajan puhelinnumeron, jolle soitin heti kun olin hevoseni saanut liikutettua ja kuskattua tarhaan. Tallin entinen omistaja kertoi, että muuttuneen elämäntilanteen vuoksi joutuisi kaikista luopumaan. Hän oli yrittänyt etsiä sopivaa apukättä tallille, mutta ei ollut löytynyt. Lopuksi sain vielä osoitteen, joka johti minut seuraavana viikonloppuna Siuroon Tampereen nurkille. Ja sinne aika pian pysyvästi muutimmekin.

Aikaisemmin tämä tila on elänyt nimen Peikkola alla, mutta halusin aivan uudet tuulet puhaltamaan talliin, jospa ne vanhat hevosetkin siitä vaikka virkistyisivät. Siispä uudelleennimesin tallin Lupsakan Suomenhevosiksi, mikä toivottavasti kuvaa meidän elämänasennettamme ja meininkiämme. Tämä paikka on rento hyvän mielen harrastelutalli, joka (liian) säännöllisesti tunkee myös sormensa peliin suomenhevosten jalostuksen osalta. Tallimme asukkaat ovat enemmän tai vähemmän yleispainotteisia, ainakin sinne suuntaan yritämme toimintaamme viedä. Haluan tuoda esiin juuri sitä, kuinka monipuolinen hevonen suomenhevonen voi parhaimmillaan olla.

♡ Milma VRL-14149