Tervetuloa Lupsakan Suomenhevosiin!


Koulut me oltiin juuri saatu käytyä ja mietiskeltiin mihin päin maailmaa sitä lähtisi. Opiskelukaupunki oli pienuudestaan huolimatta meille landepaukuille aivan liian suuri. Samoihin aikoihin isotätini heitti kahvilusikkansa nurkkaan ja yhden erittäin pitkältä tuntuneen iltavuoron jälkeen äiti soitteli minulle ja sanoi että sain perintöä. Myöhemmin sitten selvisi että sain aika paljonkin niitä perintörahoja. Siitähän se sitten lähti.

Me selailtiin etuoven sivuja aikamme, kunnes mä kuulin tallilla yhen puten omistajan sanovan, että sen sukulainen on luopumassa hevostallistaan ja kaikista hevosista. Ilmeisesti niillä kantturoilla ei ole tehty aikoihin mitään ja tallikin on päässyt vähän rempsalleen. No minähän koputtelin tätä mammaa olkapäälle ja kyselin asiasta lisää. Sain omistajan puhelinnumeron, jolle soitin heti kun olin hevoseni saanut liikutettua ja kuskattua tarhaan. Tallin entinen omistaja kertoi, että muuttuneen elämäntilanteen vuoksi joutuisi kaikista luopumaan. Hän oli yrittänyt etsiä sopivaa apukättä tallille, mutta ei ollut löytynyt. Lopuksi sain vielä osoitteen, joka johti minut seuraavana viikonloppuna Siuroon Tampereen nurkille. Ja sinne aika pian pysyvästi muutimmekin.


Uudelleennimesin paikan Lupsakan Suomenhevosiksi, kuvasten meidän meininkiä. Aikaisemmin tämä kyseinen tila toimi nimellä Peikkola, mutta vanhan omistajan, peikon, lähdettyä päätin uudistaa koko tallin ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Lupsakan Suomenhevoset on kaikenkarvaisiin suomenhevosiin painottunut virtuaalitalli. Meidän metsissä näkyy kenttäratsuja rymyämässä, maneesissa hikoilee kouluratsukko ja kentällä on lentävä estehevonen. Valjakko- tai ravihevosia meillä ei täällä ole, mutta ei koskaan pidä sanoa ei koskaan.

Täällä ei stressata, vaan mennään oman pään ehdoilla ja hevosia kuunnellen. Yksikään meidän nelijalkaisista asukkaista ei ainakaan väsy työmäärästä. Minä, mies ja kaikki muut sukulaiset mahdollisesti.

Terveisin
Milma, VRL-14149

Tämä on virtuaalitalli-This is a sim-game stable.
Ulkoasun pohja © M Layouts, omaan makuun muokkaus © Milma, ulkoasun kuvat © AK, taustakuvan pohja © Asta P. CC BY-NC